Rygte: Udgivelsesdato for Gears of War 3

Skrevet af: Sebastian R. Sørensen - 16. marts 2010 - kl. 16:28
Del denne artikel:
40 0

Microsoft har valgt en dato for udgivelsen af Gears of War 3 ud fra lanceringerne af Halo: Reach og Natal.

Microsoft har valgt en dato for udgivelsen af Gears of War 3 ud fra lanceringerne af Halo: Reach og Natal.

Spilmagasinet Edge har snakket med en anonym kilde indenfor spilverdenen og her fået oplyst, at Microsoft vil lancere Gears of War 3 i første halvdel af april 2011. Allerede i næste måned skulle der udkomme en trailer, og Gears of War 3 skulle herefter officielt blive annonceret på E3 til juni.

Gears of War udkom til Xbox 360 i 2006, og to år senere kom fortsættelsen Gears of War 2. Spillets tredje kapitel skulle netop nu være under udvikling hos Epic Games, selvom heller ikke dette er bekræftet fra officiel side.

Rygtet siger, at spillet allerede vil være færdigt i år, men at udgivelsesdatoen er sat til april 2011 ud fra strategiske overvejelser i forhold til Halo: Reach og Natal. Som vi nævnte i går, siger rygtet at Halo: Reach udgives i september 2010, og Natal forventes markedsført op til jul.

Microsoft vil gerne undgå, at de store udgivelser kommer for tæt på hinanden, hvorfor udgivelsen af Gears of War 3 udskydes til april 2011. Vi vender tilbage med mere officiel information, når Microsoft åbner op for godteposen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support