Rygte: Thomas Was Alone på vej til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. september 2014 - kl. 22:51
Del denne artikel:
2 0

Rygter rundt omkring vil vide, at kult-hittet Thomas Was Alone skulle være på vej til Xbox One. Manden bag er tavs - i hvert fald et par dage endnu.

Thomas Was Alone startede som et Flash baseret browserspil tilbage i 2010 og er skabt af en enkelt mand, som i øvrigt har det helt rette navn når man tænker på hans job, nemlig Mike Bithell.

I 2012 blev spillet konverteret til Windows og Mac OS, en PS3 og PS Vita version kom året efter og hen over foråret og sommeren i år, er spillet kommet til iOS og Android. Nu er der så rygter om, at Thomas Was Alone skulle være på vej til Xbox One.

Xboxlife Share!

Thomas Was Alone er et uhyre simpelt, men snedigt og godt udtænkt puzzle-platformspil med en helt speciel stemning. Som Bithell siger, er det "et spil omkring venskab og hopperi", hvor nogle små firkantede klodser, skal hjælpe hinanden igennem en række lige så simpelt designede baner.

Jeg har haft fornøjelsen af spillet på iOS og det er bestemt en speciel spiloplevelse, som jeg godt kunne se fungere på Xbox One, måske med ekstra indhold og co-op.

Mike Bithell vil ikke kommentere på rygterne, men siger på samme tid, at "han vil komme med nyheder omkring Thomas Was Alone indenfor de kommende dage", så mon ikke der er noget om rygterne?

Hvis du vil se hvad Thomas Was Alone er for en størrelse, så se traileren til PC versionen nedenfor.

Thomas Was Alone - Danny Wallace trailer
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.