Rygte: Remake af Gears of War på vej

Skrevet af: Morten Skou - 27. april 2015 - kl. 12:43
Del denne artikel:
11 9

Der florerer i øjeblikket et rygte om, at der skulle være et remake på vej af det første Gears of War-spil, som originalt udkom tilbage i 2006 til Xbox 360.

Det er spilsiderne Polygon og Kotaku, der oprindeligt har breaket historien, efter at de eftersigende opdagede, at en række Xbox One-spillere, spillede et spil der blot hed "Gears of War". Efter at de har gravet mere i historien, så er det lykkedes dem rent faktisk at se nogle screenshots fra multiplayerdelen af spillet, som naturligt nok skulle have bedre lyssætning og grafik end den originale udgivelse. Derudover skulle multiplayerdelen køre i 60 Frames per sekund.

Det er tilsyneladende Black Tusk Studios (tidligere Microsoft Vancouver), der arbejder på remaket, hvilket kan bekræftes af det screenshot som Kotaku har lagt op i toppen af deres nyhed.

Det er som bekendt udvikleren Epic, der tidligere har stået for udviklingen af Gears of War-serien, men Microsoft opkøbte licensen fra dem sidste år.

Om rygtet taler sandt, finder vi nok først ud af i forbindelse med årets E3 messe, som afholdes i Los Angeles i midten af juni.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.