Rygte: Playstation 4 skulle være 50% kraftigere end Xbox 720

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. januar 2013 - kl. 20:39
Del denne artikel:
31 0

Rygter fra udviklere, der angiveligt skulle have set specs – eller som i hvert fald ved et eller andet, siger at Playstation 4 skulle blive noget kraftigere end Xbox 720.

Som altid op til annonceringen af nye konsoller, er der masser af rygter og her er et nyt. Udviklere på Consumer Eletronics Show, der netop er blevet afholdt i USA, siger efter forskellige lukkede møder på messen, at Playstation 4 skulle blive op til 50% kraftigere end Xbox 720 i ren computerkraft.

Playstation 4, der går under navnet Orbis, vil have en ”run-capability” på 1,84 teraflops (der er en måleenhed for ren computerkraft) mens Xbox 720, der har kodenavnet Durango, vil have 1,23 teraflops.

Som altid er ren computerkraft ikke det vigtigste (se bare PS3 vs. Xbox 360). Xbox 720 skulle til gengæld få betydeligt mere ram end Playstation 4 – Xboxen vil få 8GB ram, hvoraf 3GB er afsat til OS, apps og sikkerhed, mens Playstation 4 skulle have 4GB ram med 1GB afsat til OS, apps og sikkerhed.

På det grafiske skulle Xbox 720 være baseret på Radeon HD 8770 grafikprocessoren, mens Playstation 4 rygtes at gøre brug af AMD’s A10 APU. Begge maskiner skulle være i stand til at læse 100GB Blu-ray skiver.

Som altid er dette blot rygter og vi kan ikke vide noget med sikkerhed, før Sony og Microsoft vælger at annoncere deres nye maskiner – hvilket vi forventer vil ske senest på E3 messen til sommer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.