Rygte: Nyt Xbox One joypad på vej

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. maj 2015 - kl. 19:49
Del denne artikel:
6 5

Meget tyder på, at Microsoft vil præsentere et nyt Xbox One joypad på deres pressekonference på E3 messen i næste måned. Det nye joypad vil blandt andet indeholde stik til høretelefoner.

Xbox har gennem tiden haft nogle af de bedste joypads på markedet - hvis man lige ser bort fra den kæmpe klods, som kom sammen med den første Xbox. Det ligger godt i hænderne, der er god modstand i styrepindene og trigger knapperne sidder præcis hvor de skal.

Eurogamer har på Microsofts eget support website spottet, at de formentlig vil præsentere et redesignet Xbox One joypad på E3 messen i næste måned, men vi skal ikke forvente at designet vil ændre sig ret meget, da Microsoft netop sidder med et af markedets bedste joypads. Der vil dog være tilføjet et par nye features.

En mulighed jeg altid har savnet, og som jeg synes er en komplet tanketorsk at det ikke var inkluderet fra starten, er muligheden for at kunne sætte ens høretelefoner til ens joypad, uden at skulle bruge 180 kr. på en grim dims, som skal sidde nederst på mit joypad. Se bare på Sony, hvor simpelt det kan gøres med PS4 joypaddet.

Det lader dog til, at det nye Xbox One joypad vil indeholde et 3,5 mm høretelefonstik nederst i joypaddet - mange tak for det, kan jeg få refunderet mine 180 kr.? I kan bare tage pengene fra kvajebajer-kassen. Noget andet, som også skulle være tilføjet til joypaddet, er en USB port, så man vil kunne oplade sit joypad op via USB.

Hvad der måtte være af andre tilføjelser, får vi at se, når det nye joypad formentlig bliver præsenteret på E3 messen i midten af juni.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.