Rygte: Nyt Guitar Hero på vej

Skrevet af: Morten Skou - 24. februar 2015 - kl. 17:22
Del denne artikel:
3 2

Der har længe floreret rygter om, at udvikleren bag Rockband-serien, Harmonix, er på vej med et nyt Rockband spil - nu lader det til at Activision følger trop med en ny udgivelse i deres populære Guitar Hero-serie.

Spilsitet Kotaku hævder at have fået at vide fra to seperate kilder, at Activision forventer at udgive et nye Guitar Hero-spil i løbet af i år. Den ene kilde hævder, at Activision forventer officielt annoncere spillet i forbindelse med dette års E3 i Los Angeles til juni.

Spillet skulle være mere realistisk end de tidligere udgivelser, og det nævnes blandt andet at kunstnere såvel som publikum nu vil ligne rigtige personer frem for tegneseriestilen fra de andre Guitar Hero spil. Ligeledes skulle der være nyt guitar hardware under udvikling, men om det stadig bliver i samme stil, med plastikknapper eller om der også kommer en mere realistisk guitar, siger rygtet ikke noget om.

Som det som regel er med rygter, så har Activision ikke ville kommentere på om der er sandhed i rygterne eller ej.

Mere og mere tyder på, at vi kommer til at se to nye musikspil indenfor den nærmeste fremtid og måske ligefrem kommer til at opleve samme konkurrence imellem de to serier, som det var tilfældet tidligere.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.