Rygte: Nyt Call of Duty vil hedde Patriots

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. maj 2014 - kl. 19:33
Del denne artikel:
12 0

Rygter vil vide, at det nye Call of Duty vil komme til at hedde Call of Duty: Patriots og udspille sig i en alternativ udgave af første verdenskrig. Flere rygter her.

Activision vil på søndag annoncere det nyeste spil i Call of Duty serien, der denne gang vil være udviklet af Sledgehammer. Vi har i den anledning støvsuget nettet og er stødt på en god håndfuld rygter om det kommende spil.

Spillet vil komme til at hedde Call of Duty: Patriots. Internt har spillet heddet Blacksmith, nok affødt af, at en af hovedpersonerne hedder Smith Black. Spillet skulle gå tilbage til seriens rødder og udspille sig i en fiktiv version af første verdenskrig.

Der skulle være flere ”fantasy” elementer i spillet, bl.a. skulle en af spillets hovedpersoner skulle være fra et tidligere Call of Duty spil, men nu i en fiktiv verden. Kampagnen skulle være omkring 6 timer lang, men der vil være to under-kampagner, hvad det så end betyder.

Single player delen vil kunne spilles i co-op over nettet, så der er altså ingen split-screen. Foruden single player, vil der naturligvis også være en multi player del, men denne har vi ikke kunnet finde nogle informationer om endnu.

Call of Duty: Patriots vil udkomme til Xbox One, Playstation 4 og PC – ingen udgaver til de gamle konsoller – eller WiiU for den sags skyld. Er sat til en udgivelse den 14. november i år.

Vi skal understrege, at alt dette udelukkende er rygter og vi bliver meget klogere på spillet den 4. maj, hvor Activision vil løfte sløret for spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.