Rygte: Motion Sensor til Xbox 360 afsløret ved fejl?

Skrevet af: Morten Skou - 31. juli 2008 - kl. 02:24
Del denne artikel:
35 0

Der har længe været rygter omkring at Microsoft skulle være på vej med en Wii-look-a-like controller til Xbox 360, nu får rygterne nyt liv.

Der har længe været rygter omkring at Microsoft skulle være på vej med en Wii-look-a-like controller til Xbox 360, nu får rygterne nyt liv.

Tidligere har MTV været de første med en nyhed omkring en såkaldt "motion sensor"-controller til Xbox 360, for nogle måske bedre kendt som en Wii-controller. Microsoft har endnu ikke ville bekræfte at en sådan controller skulle være på vej, men nu er der sket noget nyt i sagen.

Hvis man kigger rigtig godt efter i screenshot-kataloget på Xbox.com under spillet Monopoly, så vil man kunne finde et screenshots fra spillet, hvor en controller der ret meget ligner en Wii-controller bliver brugt.

Et andet screenshot viser endnu en spillemode, som man godt kunne forestille sig anvendte en motion-sensor controller.

Om der rent faktisk er tale om en fejl hos web-teamet hos Microsoft, og at der dermed skulle være tale om et screenshot fra Wii-udgaven af spillet er naturligvis en mulighed. Dog viser et af de andre screenshots tydeligt "A"-knappen fra Xbox 360 controlleren.

Spillet Monopoly er under udvikling hos Electronic Arts. Der er endnu ikke annonceret nogen udgivelsesdato.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support