Rygte: Microsoft planlægger stor fyringsrunde

Skrevet af: Morten Skou - 15. juli 2014 - kl. 19:17
Del denne artikel:
0 0

Ifølge Bloomberg så vil Microsoft skære helt op til 6000 jobs væk, udmeldingen forventes at komme i denne uge.

Tilbage i 2009, gennemførte Microsoft en anden fyringsrunde, hvor staben blev beskåret med cirka 5800 ansatte, men ifølge Bloomberg, så forventes det at antallet af afskedigelser denne gang vil blive endnu flere. I øjeblikket har Microsoft lidt over 127.000 ansatte på verdensplan.

Afskedigelserne vil blandt andet ramme de områder, hvor der i øjeblikket er et funktions overlap imellem eksisterende Microsoft ansatte og de ansatte som Microsoft har overtaget i forbindelse med opkøbet af mobilgiganten Nokia.

Ifølge en anonym kilde, som MCV har snakket med, så forventes det at det europæiske hovedkvarter for Xbox teamet i Reading, England vil blive hårdt ramt, men at dem som er så uheldige at miste deres jobs, vil blive opfordret til at søge jobs i den nye globale Xbox organisation som efter rekonstruktionen vil bestå af salg, marketing og udvikling.

Microsoft har indtil videre afvist at kommentere på rygterne overfor MCV, hvilket de i øvrigt ofte gør - men denne gang kan der selvfølgelig også være et hensyn at tage til deres ansatte.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.