Rygte: Dishonored II fremvises på E3 til sommer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 4. marts 2014 - kl. 07:26
Del denne artikel:
5 0

Et mystisk billede af en Dishonored II præsentation, er dukket op på nettet i nattens løb – noget tyder på, at Dishonored II er på vej.

En anonym poster har lagt et billede af et Dishonored II logo på nettet, som angiveligt skulle være taget fra en kommende præsentation.

Billedet består af et Dishonored II logo og en tekst hvor der står ”Witness the full reveal at E3 2014” og derefter hashtagget ”DarknessofTyvia”.

Selv om det bestemt lyder spændende, og også meget muligt, at der kommer en efterfølger til Dishonored, så tag dette rygte og billede med et stort forbehold. For folk, der har lidt grafisk snilde, er det ikke svært at lave et Dishonored II logo og klistre et par Arkane og Bethesda logoer i hjørnerne – for derefter at lægge det hele sammen i en præsentation og så tage et billede af det.

Når det er sagt, er det da bestemt muligt, at der arbejdes på Dishonored II og det kan så sagtens være et billede af en intern præsentation, som en eller anden har fået sneget ud af Bethesda kontorerne – og hvis det er tilfældet, glæder vi os allerede nu til E3 messen til sommer.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.