Rygte: Brothers: A Tale of Two Sons på vej til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. juni 2015 - kl. 19:27
Del denne artikel:
2 1

Der er i dag opstået rygter om, at det fremragende Brothers: A Tale of Two Sons skulle være på vej til Xbox One. Vi krydser fingre.

Brothers: A Tale of Two Sons fra svenske Starbreeze Studios og den svenske filminstruktør Josef Fares, var et af de bedste spil til Xbox 360 i 2013.

I spillet skal man styrer to brødre, men det er ikke et co-op spil; man styrer nemlig begge brødre på én gang med det samme joypad. Venstre styrepind og venstre trigger styrer den ene, mens højre styrepind og højre trigger, styrer den anden. Det lyder underligt og det er det også, men det var som sagt også en virkelig gribende oplevelse, som alle bør spille.

Nu skulle der så, i følge rygterne, være en Xbox One version på vej. Der er ingen informationer om, om det er en ren konvertering af Xbox 360 versionen, eller om der vil være tilføjelser til Xbox One versionen, ud over de indlysende forbedringer, der vil være i grafikken.

Vi vender tilbage med mere om Brothers: A Tale of Two Sons til Xbox One, hvis det skulle vise sig, at der er hold i rygterne.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support