Rygte: Activision vil købe Grand Theft Auto udgiver

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. august 2014 - kl. 23:23
Del denne artikel:
9 0

I følge rygter i investeringskredse i dag, går Activision med planer om, at give et bud på Grand Theft Auto udgiveren Take Two.

Noget kunne tyde på, at Activision går med planer om, at købe Take Two Interactive, som har nogle af verdens største spilserier om bord, nemlig Bioshock, Grand Theft Auto og Borderlands.

Activision har gode kontakter i Hollywood og de går med planer om, at bevæge sig ind i filmindustrien og det ville passe godt ind i deres fremtidige filmplaner, at få en serie som Grand Theft Auto med i bagagen, når der skal sparkes døre ind i Hollywood.

Analytiker Mike Hickey hos analysefirmaet Benchmark siger:

For Activision, acquiring Take-Two Interactive would be a no-brainer, in our view, circling some of the strongest development talent and owned IP in the world, within a company that has nearly $1 billion in cash and trades at a comparably lower multiple.


Hvis Activision går hen og køber Take Two Interactive, får de kontrol over tre af verdens nok bedste udviklerhuse; Bungie, Blizzard og Rockstar Games. Men der skal mange penge på bordet, for i 2008 forsøgte Electronic Arts at købe Take Two for 2 milliarder dollars (lidt over 11 milliarder kroner), men det tilbud blev afvist af Take Two's bestyrelse. Take Two's aktie steg i dag med 4% i kølvandet på rygterne.

Vi skal understrege, at dette udelukkende er rygter, men vi holder øje med situationen i den kommende tid og vender tilbage hvis der er mere håndfast nyt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.