Rygte: 18 millioner "aktive" Xbox One konsoller

Skrevet af: Morten Skou - 11. januar 2016 - kl. 17:56
Del denne artikel:
5 6

Microsoft stoppede i slutningen af 2015 med at annoncere deres salgstal for Xbox One konsollen, men nu er der et rygte om nye tal for Xbox One på verdensplan.

Det er spilsiden GameSpot, der kan fortælle, at en kilde til en journalist hos ZDnet har afsløret, at Microsofts seneste gennemgang af "aktive" konsoller, viste at der var på den anden side af 18 millioner.

Microsoft har efterfølgende bekræftet, at deres definition på en "aktiv Xbox One", er at konsollen har været tændt og været tilsluttet internettet, indenfor de seneste 28 dage - de har dog ikke bekræftet selve tallet som rygtet handler om.

De seneste officielle salgstal fra Microsoft, skal vi helt tilbage til november 2014 for at finde, hvor tallet lød på 10 millioner solgte konsoller.

Konkurrenten Sony, opdaterer fortsat løbende med deres salgstal som ser noget mere imponerende ud, end det er tilfældet med Microsofts konsol. I starten af i år, afslørede Sony at de nu havde solgt tæt på 36 millioner PlayStation 4 konsoller på verdensplan.

Det er selvsagt ikke muligt direkte at sammenligne de to tal, men alligevel giver de nok en nogenlunde ide om, hvor stort skellet er imellem de to konkurrerende konsoller. Tidligere har chefen for Microsofts Xbox division, udtalt at Sonys konsol sælger så meget bedre end Xbox One, at Microsoft nok aldrig kommer til at indhente den.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.