Rock Band 4 udkommer til oktober

Skrevet af: Morten Skou - 15. juni 2015 - kl. 23:08
Del denne artikel:
1 0

I slutningen af i år er Harmonix tilbage med en ny udgivelse i den engang så populære Rock Band serie. Det bliver spændende at se, om de kan genoplive den ellers døde musikgenre.

Helt præcis den 6. oktober, er Harmonix klar med næste runde af "lav dit eget plastik band"-serien Rock Band. Traditionen tro, så er Harmonix rigtig god ved seriens mange fans hvilket betyder at der vil være over 1500 sange tilgængelige i spillet - og det vil selvfølgelig være muligt at spille de sange du allerede måtte have købt i de tidligere Rock Band spil.

Vi afventer stadig annonceringen af den fulde setliste, som vil bestå af over 60 forskellige sange, men følgende sange er blevet bekræftet som værende med i selve spillet når det udkommer:

- Avenged Sevenfold – “Hail to the King”
- Benjamin Booker – “Violent Shiver”
- Elvis Presley – “Suspicious Minds”
- Fleetwood Mac – “You Make Loving Fun”
- Jack White – “Lazaretto”
- The Killers – “Somebody Told Me”
- Mark Ronson ft. Bruno Mars – “Uptown Funk”
- Queens of the Stone Age – “My God Is The Sun”
- Scandal – “The Warrior”
- Spin Doctors – “Little Miss Can’t Be Wrong”
- The Who – “The Seeker”

For at spille ikke bare skal være en gentagelse af de tidligere Rock Band spil, så har Harmonix selvfølgelig tilføjet en række nye tiltag, der skal gøre spillet endnu mere medrivende. En af de nye ideer, er deres såkaldte "freestyle guitar solo", hvor man som spiller har muligheden for at lave sine egne super seje soloer, det kan du se mere om i videoen i bunden af denne nyhed.

En af de ting der adskiller Rock Band 4 fra det konkurrerende Guitar Hero Live, der også udkommer i slutningen af året, er at Harmonix har arbejdet på at gøre det muligt at anvende sine eksisterende controllere. På Xbox One betyder det, at man skal bruge en lille dongle, og derefter vil ting som trådløse trommer og guitarerne fra Xbox 360 virke.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.