Rock Band 2 annonceret... I USA. *Opdateret 1/7-08*

Skrevet af: Jesper Thuesen - 30. juni 2008 - kl. 14:38
Del denne artikel:
23 0

Historien gentager sig, idet de amerikanske xbox360 ejere igen får mulighed for at prøve det nyeste Rock Band før os andre.

Historien gentager sig, idet de amerikanske xbox360 ejere igen får mulighed for at prøve det nyeste Rock Band før os andre.

Harmonix, MTV Games og EA har netop bekræftet, at der er et splinternyt Rock Band på vej og som det var tilfældet med sin forgænger, udkommer spillet først i USA.

September 2008 er sat som releasedato og det nyeste Rock Band vil understøtte cross-title mulighed, således downloads til det første Rock Band kan spilles på Rock Band 2.

Til trods for udgivelsen af Rock Band 2 meddeler Harmonix, at der fortsat vil blive arbejdet på nye musiktitler på Xbox Live Marketplace til Rock Band.

Opdateret

Ifølge flere medier har EA yderligere annonceret, at Rock Band 2 vil ramme Europa, dog i UK først, september 2008. Så noget kunne tyde på at Rock Band 2 ikke alene bliver en amerikansk septemberfornøjelse, men også bliver tilgængeligt i Europa.

Opdateret 1/7-2008

Eurogamer fortæller d.d. at EA har været ude med en statement, hvoraf det fremgår at der endnu ikke er en dato på den europæiske udgivelse af Rock Band 2.

En talsmand fra EA udtaler:

Der har været en misforståelse. Der er endnu ikke nogen releasedato for Europa

Dermed må europæiske Rock Band spillere sandsynligvis væbne sig med tålmodighed.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support