Respawn: Xbox One versionen af Titanfall er bedst

Skrevet af: Kristian Mikkelsen - 20. juni 2013 - kl. 22:39
Del denne artikel:
36 0

Respawn Entertainment afslører i et nyt interview at Titanfall vil fungere bedre til Xbox One end PC.

Microsoft har i de seneste par uger modtaget stor kritik for Xbox One konsollen, men efterhånden har den kritiske tone ændret sig efter udmeldingen om den nye DRM politik. Nu melder Respawn Entertainment sig nemlig også på banen og fortæller at Titanfall vil fungere bedre til Xbox One end PC. Titanfall er en eksklusiv titel og vil kun udkomme til Xbox One og PC.

Udviklerne bag spillet mener, at spillet vil virke mest optimalt på Xbox One blandt andet på grund af den implementerede Xbox One Cloud, der giver Respawn en lang række fordele, når de skal producere spillet. Det vil også i sidste ende gøre det nemmere for brugerne at få forbindelse til en server, når man ønsker at tilslutte sig et online spil.

Det er dog ikke kun clouden men også en lang række andre ”lækkerier”, som Respawn mener, PC-ejerne må undvære at få med, når de køber spillet. Hvad disse ”lækkerier” betyder, ved vi dog endnu ikke.

Vi må altså vente og se, hvad Respawn Entertainment præcist mener, men efter alt og dømme vil man kunne se forskel på PC og Xbox One udgaven af spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support