Respawn Entertainment laver Titanfall

Skrevet af: Nicolai Hansen - 6. juni 2013 - kl. 18:50
Del denne artikel:
2 0

Så er det blevet afsløret, hvad de dele af Infinity Ward, der forlod udvikleren for 2 år siden, har pønset på. Læs detaljerne her.

Selvom overskriften godt kunne indikere et særligt voldsomt tilfælde af hård mave, så er der i stedet tale om tidligere ansatte hos Inifinty Ward, der med deres nye udviklingshus Respawn Entertainment, er ved at gøre sig klar til at indtage næste generations konsoller med spillet Titanfall.

Det skulle vist have været en hemmelighed lidt endnu, men takket været et abonnement på Game Informer via Google Play og en hurtig NeoGAF bruger, kan man nu læse om spillet overalt på nettet.

Spillet bliver et første persons skydespil, hvor man både kan styre kæmpemæssige robotter (også kendt som mechs på engelsk) kaldet Titans, eller simpelthen få dem til at følge efter sig, som en overdimensioneret bodyguard. Titanerne skulle blive meget adrætte, således at de kan mutli-hoppe og løbe på vægge.

Hele herligheden afvikles i Source Engine, og udgives til Xbox One af EA. Selve udgivelsesdatoen er pt. udkendt, da Titanfall endnu ikke er officiel annonceret, men mon ikke E3 retter op på denne detalje.

titanfall
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.