Reklame: Har du forudbestilt FIFA 13?

Skrevet af: Morten Skou - 20. september 2012 - kl. 11:08
Del denne artikel:
10 0

I dag er der præcis en uge til at den årlige udgivelse i FIFA-serien kommer på gaden. Har du ikke forudbestilt, så er det nu du skal gøre det.

Den 27. september udkommer FIFA 13 fra Electronic Arts her i norden. Der findes to forskellige versioner af spillet: den normale og så en "Ultimate Edition". Forskellen på de to udgaver er, at man med Ultimate Edition, får hele 24 såkaldte guld pakker med, som man kan bruge til at opbygge sit Ultimate Team med inde i selve FIFA 13.

Prisforskellen på de to spil er hos Coolshop 61 kroner, så det burde være en fin pris hvis man altså alligevel regner med at skulle bruge tid på Ultimate Team.

FIFA 13 (hos Coolshop.dk)
FIFA 13 Ultimate Edition (hos Coolshop.dk)
FIFA 13 (hos cdon.com)
FIFA 13 Ultimate Edition (hos cdon.com)

Kan man ikke vente helt til den 27. september, så er der rent faktisk igen mulighed for at få den fulde udgave af spillet noget før. Med en EA Sports Seasonticket, som koster 2000 Microsoft Points, kan du nemlig allerede hente spillet ned på din Xbox fra den 22. september - altså på lørdag.

Udgaven af FIFA 13 som hentes via EA Sports Seasonticket, kan spilles helt frem til spillet udkommer, men vil derefter ikke længere virke. Dine savegames og andet vil dog automatisk blive overført til dit rigtige spil.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support