Redaktionens E3 picks

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. juni 2012 - kl. 10:35
Del denne artikel:
19 0

E3-messen er slut og som altid bød den på ventede annonceringer, men heldigvis også på spændende nyheder. Her er redaktionens favoritter fra E3-messen.

Xboxlife Share!

Gears of War: Judgment
Som stor fan af Gears serien kan jeg ikke lade være med at syntes, dette er den største annoncering for mit vedkommende. Jeg tror på at vi kan se frem til forandringer i gameplayet, et spændende tilbageblik i historien om den hårdt prøvede planet Sera og ikke mindst, at afprøve nye multiplayer muligheder med klasse-baseret spil.

Dead Space 3
Dead Space har givet nogle super fede kampagne oplevelser. På trods af de kamp orienterede opgraderinger Dead Space 3 står til at få, og de meget action prægede scener vi har set under E3, tror jeg stadig på at Dead Space 3 kan give en co-op oplevelse, der bliver værd at spille igennem mere end en gang.Xboxlife Share!

Dishonored
Selvom spillet desværre ikke fik nogen opmærksomhed på de tre store konferencer, endte Dishonered alligevel med at stå øverst på min liste. Antallet af muligheder, hvorved de forskellige missioner kan løses på, virker nærmest uoverskueligt. Spillet kan være et skydetelt ligeså meget, som det kan være en snigeoplevelse og ud fra det jeg har set, så virker spillet ufatteligt fleksibelt. At spille som en snigmorder med et utal af magiske evner, muligheden for at teleportere, besætte fisk, rotter og alskens godtfolk før skurken blive blæst ud af et vindue eller tvinges til at begå selvmord? Ja tak!

Far Cry 3
Need For Speed: Most Wanted står godt nok også højt på listen, men Far Cry 3 ligner en lækkerbisken for en skydespilsfan som jeg selv. En kæmpemæssig smuk og dragende ø som lejeplads og en historie, der virker til at være tilpas spændende og ja, sindssyg er måske nok til endeligt at indfri det potentiale som Far Cry 2 udviste.Xboxlife Share!

Watch Dogs
Jeg må pege på Watch Dogs fra Ubisoft. Jeg elsker genren, og er vild med de ekstra elementer, det ser ud til udviklerne har lagt i spillet. Evnen til at kontrollere sine omgivelser til sin fordel på den måde, vi ser det gjort på i traileren, gør Watch Dogs til et både nytænkende og interessant spil. For at have succes i den genre er man nødt til både at holde fast i de gamle dyder, men samtidig også tænke nyt og anderledes, da der er så meget konkurrence om forbrugernes penge i lige netop den genre. Det ser ud til at Ubisoft her er på rette spor. At Watch Dogs samtidig ser hammerflot ud er bare en bonus, der gør, at jeg glæder mig endnu mere.

Splinter Cell: Blacklist
Det bør egentlig være en selvskreven vinder hos mig, når min favorithelt fra spilverdenen er tilbage. Men Sam Fisher kan desværre denne gang kun løbe af med 2. pladsen pga. ordene skrevet om Watch Dogs. Splinter Cell er dog min absolutte favoritserie, og Blacklist rammer forhåbentlig plet. At Spies vs. Mercs er tilbage er kun en bonus. Jeg håber ikke Michael Ironsides farvel svækker serien.Xboxlife Share!

Splinter Cell: Blacklist
Splinter Cell: Blacklist er det spil der fængede mig mest under dette års E3. Jeg er spændt på at se hvordan det actionorienterede gameplay vi er blevet vist, kan gå hånd i hånd med de stealth elementer, der er seriens oprindelige præmis. Jeg er også spændt på hvordan det vil fungere når Michael Ironside ikke lægger stemme til, men jeg er sikker på Ubisoft har gjort deres bedste for at bevare seriens oprindelige feel - jeg håber at vi får en ny og frisk start på Splinter Cell til næste år.

Forza Horizon
Min runner up er Forza Horizon - alletiders bedste bilsimulator, med elementer fra Need for Speed og uden Turn 10 bag roret? Jeg er både begejstret, men også lidt bekymret for om de nye udviklere rent faktisk kan producere et spil, der vil tilfredstille os bilnørder, uden at gå på kompromis med bilernes fysik.Xboxlife Share!

Watch Dogs
På trods af en tæer-krummende pinlig E3-konference med Aisha Tyler som vært, træk den franske udvikler sig alligevel sejrrigt ud af konkurrencen om at have den bedste konference på E3. Det er i høj grad pga. af de spil som de viste frem og ikke mindst Watch Dogs. Det ser utroligt spændende ud og de nye elementer, der blev vist frem i den 10 minutter lange demonstration, kan gøre spillet til noget helt specielt. Jeg kan være en smule bekymret for det endelige produkt, når det bliver presset ned på vores konsoller, men derfor er det stadig det mest imponerende spil på dette års E3-messe.

Assassin’s Creed 3
Min runner-up kommer også fra Ubisoft. Jeg elsker Assassin’s Creed serien og Assassin’s Creed 3 ser bestemt lovende ud. Den nye setting ser spændende ud og det gør muligheden for at udkæmpe slag på havet bestemt også. Assassin’s Creed 3 ser ud til at være næste skridt fremad for Assassin’s Creed serien.


Hvad er dine favoritter fra E3-messen? Kom med dit bud i kommentarerne nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.