Rainbow Six: Siege er færdigt og klar til udgivelse

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 30. oktober 2015 - kl. 22:52
Del denne artikel:
7 1

Ubisofts store, taktiske førstepersons-sats er klar til udgivelse - skal du starte december med et taktisk online-skydespil?

Så er det nyeste Rainbow Six-spil, Siege, gået guld. Spillets oprindelige udgivelsesdato var 13. oktober, men spillet er siden blevet udskudt til 1. december, da udviklerne havde brug for at finpudse og balancere spillet efter den planlagte beta-test.

Rainbow Six: Siege er et taktisk onlineskydespil, hvor fem spillere, som en anti-terror-enhed, skal indtage et område og befri de gidsler, som de fem terrorist-spillere har taget. Spillet udgives med 11 forskellige spilbare kort, men Ubisoft har allerede meldt ud, at der kommer flere efterfølgende - som alle sammen udkommer gratis, for ikke at splitte spiller-basen. Derudover inkluderes Xbox 360-udgaverne af Rainbow Six Vegas 1 og 2 med alle Xbox One-eksemplarer af Rainbow Six: Siege, og disse kan naturligvis spilles på Xbox One via bagudkompatabilitetsfunktionen.

Ud over online-delen er der ikke meget indhold, da spillets kampagne-del blev sløjfet. Spillet inkluderer dog et tutorial, der kan spilles solo, og en kooperativ del for op til fem spillere, hvor man skal forsvare sig mod bølger af AI-modstandere.

Ubisoft regner med, at Rainbow Six: Siege bliver et af efterårets helt store hits - men skal du have online-spillet uden en historiedel? Kan Rainbow Six: Siege genoplive serien?
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.