Præsidenten for UFC som spilbar karakter i UFC 3

Skrevet af: Morten Skou - 17. marts 2018 - kl. 10:15
Del denne artikel:
0 1

Electronic Arts har annonceret, at præsidenten for UFC, Dana White, nu er tilgængelig som en spilbar karakter i det nye UFC 3 spil. Se traileren med ham her.

Dana White har bokset da han var yngre, men om det er boksningen der er hans store force i spillet fortæller historien ikke noget om. Det er i øvrigt ikke første gang at EA har tilføjet personligheder der aldrig har kæmpet i UFC til spillet - personer som Bruce Lee og Mike Tyson har før været på plakaten, og faktisk også UFC kommentator Joe Rogan har man kunne spille med.

Dana White har udtalt følgende til Gameinformer i forbindelse med hans nye spilbare karakter:
From what EA tells me, the fans have been asking for this for a long time. They asked me if I would be willing to do it and I said, "Yes, I think it's great." It's fun. And for all the people out there that have wanted to punch me in the face over the last 20 years, this is your chance.


Dana White karakteren er placeret i light heavyweight divisionen, men vil muligvis blive tilgængelig i andre vægtklasser hvis han bliver populær nok. Karakteren er tilgængelig nu og er ganske gratis.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support