Project Cars 2 - 10 minutter gameplay

Skrevet af: Morten Skou - 7. april 2017 - kl. 12:57
Del denne artikel:
3 10

I forbindelse med et event i København, var Jacob Tofte inde og se nærmere på Project Cars 2. Det kom der 10 minutters gameplay ud af fra PC udgaven af spillet.

Jacob fik lov til at køre et par løb på Fuji Speedway i henholdsvis en Mercedes-AMG GT R og en Mercedes AMG GT3, og det ene løb viste fint deres kommende Live Tracks, hvor der dynamisk sker forandringer i vejr- og vejforhold. De kalder det ”changeable conditions”, og det så virkelig lovende ud. Derudover blev der prøvet kræfter med iskørsel på Mercedes Ice Training Track et sted i det nordlige Sverige.

Vi gerne have stillet nogle spørgsmål om det kommende spil, men desværre var kendskabet til spillet i detaljer begrænset, idet der ikke var nogen udviklere til stede. Som de sagde, så var dette event mest for at vise grafikken frem, men at der kommer mere information om spillet snart, og i hvert fald når vi nærmer os E3. Til gengæld blev grafikken da også i høj grad vist frem. Godt nok med det in mente, at vi spillede på pc, så synes jeg virkelig vi blev præsenteret for nogle lækre teksturer. Det ser i høj grad ud til, at spillet har fået et nøk opad rent grafisk. Og det er endda uden, at indstillingerne var skruet helt i vejret, hvis man skal tro på Bandai Namco’s repræsentanter på dagen. Især gengivelsen af regn, både på bilerne og på kørebanen, fremstod ekstremt flot allerede på dette tidlige udviklingsstadie.

Selvom det ikke lykkedes os at trække informationer ud af folkene på Nørrebro på dagen, så fik vi stadig lov at bringe lidt gameplay til jer brugere. Og her vil opmærksomme øjne lægge mærke til forskellige småting, som alligevel røber at der er forbedringer i sigte. For eksempel kan man se, at der er kommet detaljerede dæktryksindikatorer på HUD’en, ligesom et nyt ”helmet cam” ser ud til at kopiere oplevelsen af at se løbet helt inde fra kørerens hjelm på en rigtig spændende måde.

Se Jacob Toftes ræs i Project Cars i videoen herunder.
Log ind og stem
10
Der er 10 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support