Pro Pinball nu også på Xbox Live Arcade

Skrevet af: Dennis Haagensen - 7. september 2012 - kl. 23:58
Del denne artikel:
1 0

Silverball Studios arbejder på at genoplive det klassiske Pro Pinball. Nu er også en mulig XBLA-version annonceret.

Tilbage i 1995 producerede Cunning Developments pinball-spillet Pro Pinball, der hurtigt blev kendt som ét af de bedste pinball-spil på markedet. Nu har Silverball Studios, i samarbejde med den legendariske designer Pat Lawlor, startet et projekt med formålet at genoplive spillet.

For at hjælpe med at nå dét mål, har de startet en støttekampagne på Kickstarter, hvor interesserede private kan give et tilskud til finansieringen af projektet. Genudgivelsen var oprindeligt planlagt til PC, Mac og iOS, men Silverball Studios har nu valgt at inkludere en XBLA-version i deres planer. Såfremt der er stemning for det blandt donatorerne, vil også en PSN-, Android- og Ouya-version komme på tale.

Projektet vil indeholde et komplet nyt Pro Pinball-bord samt genskabelser af alle fire oprindelige borde fra spillet i høj opløsning.

Finansieringen af projektet startede den 5. september og løber til 5. oktober, hvor udviklerne håber at nå målet på $400.000. Indtil videre har 241 personer givet deres bidrag og en total på $33.427 er nået.

Hvis du er blandt dem, der får våde øjne og glade minder ved tanken om Pro Pinball, så kan du støtte indsamlingen her: Kickstarter
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support