Pro Evolution Soccer sikrer sig endnu en licens

Skrevet af: Jakob Tofte - 9. april 2010 - kl. 09:09
Del denne artikel:
9 0

Konami og deres Pro Evolution Soccer serie har sikret sig endnu en licens i kampen om at være det mest interessante fodboldspil på markedet.

Konami og deres Pro Evolution Soccer serie har sikret sig endnu en licens i kampen om at være det mest interessante fodboldspil på markedet.

Der vil altid være delte meninger om, hvilket fodboldspil, der er det "rigtigste". Fodboldvandene er delte imellem dem, der sværger til FIFA-serien, og dem, der mener, at PES-serien er bedst. Sådan vil det nok altid være.

Forrige år tog Pro Evolution serien et godt skridt i den rigtige retning, da den sikrede sig 8 storklubbers fulde licenser. Derudover ligger licensen for den mest prestigefyldte klubturnering, Champions League, også hos udviklerne fra Konami.

Nu er endnu en stor licens altså kommet i hus. Der er tale om Sydamerikas svar på Champions League, The Copa Santander Libertadores Club Competition, i daglig tale Blot Copa Libertadores.

Turneringens navn er en hyldest til de frihedskæmpere, der var med til at frigøre det meste af Sydamerika, Los Libertadores. Siden turneringens begyndelse i 1960, hvor kun Sydamerikanske hold var inviteret, er det siden 1998 også blevet tradition, at Mexico deltager. Hvert land repræsenteres af mindst tre klubber. Brasilien og Argentina stiller dog med fem klubber.

Hvordan Konami vil udnytte deres licens til at gengive Copa Libertadores med alle dens detaljer, er endnu uvidst. Det er dog altid spændende når tingene kan laves som i virkeligheden. Vi venter i spænding på at se om turneringen på flot vis vil blive implementeret i næste PES-udgivelse, eller Konami måske sågar vil udgive et helt Copa Libertadores spil, som vi så EA gøre det for år tilbage med Champions League...
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support