Pro Evolution Soccer 5 screenshots

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 21. juni 2005 - kl. 14:07
Del denne artikel:
3 0

Så er Pro Evolution Soccer 5 undervejs og igen ser vi en Xbox version. Grafikken er ikke synderligt forbedret, men det handler nu engang om gameplay i denne serie.

Så er Pro Evolution Soccer 5 undervejs og igen ser vi en Xbox version. Grafikken er ikke synderligt forbedret, men det handler nu engang om gameplay i denne serie.

Det femte Pro Evolution Soccer spil kommer til at præge Chelsea's og England's John Terry på coveret. Gameplayet bliver forbedret væsentligt, hvor blandt andet de nye animationer er en af de største nye features.

Det lyder ikke af meget, men animationerne er netop det der gør at oplevelsen bliver fuldkommen anderledes, dette har været tilfældet med alle PES spillene.

Endnu engang har Konami licensen til SerieA, La Liga og Eredevise. Du vil nu have flere taktiske muligheder og blandt dem er der to nye spillertyper at finde. Den ene er en "wing back" - en back der løber med op ad banen. Den anden er en "second top" - en spiller der støtter og står bag de to øverste angribere.

Du vil nu også løbe rundt på snebedækkede baner og hertil er en orange Finale bold tilføjet. For at gøre det hele mere realistisk ser du ånden fra spillernes munde og lyseffekter på spillerne.

Fem nye stadions er tilføjet, hvoraf to af dem er spanske, hvilke vides endnu ikke. Alle de sædvanlige modes er med igen, men om kvalifikations typen er at finde i den europæiske version vides endnu ikke. Du skal dog forberede dig på store forbedringer i Master League.

Noget endnu vigtigere for Live medlemmer er, at spillet kan spilles online i Europa. Konami har dog indtil videre kun udtalt sig om Playstation versionerne så om det bliver muligt at spille over Live ved vi ikke. Det skulle dog være underligt, hvis dette mode er fravalgt eftersom Takatsuka (seriens producer) elsker Live formattet.

Opdaterede FIFA regler er en del af gameplayet og du vil kunne tage dit Master League hold med ud i online systemet. En ny bold er også at finde i form af VM2006 og ConfederationsCup bolden Pelias2.

Det nytter ikke noget vi går alle de små features igennem så du kan altid tjekke vores forum ud for opdateringer og lignende.

Se dog de nyudgivne screenshots i vores arkiv:
9 nye screenshots!

Pro Evolution Soccer 5 udkommer i efteråret til Playstation2, PlaystationPortable, PC og Xbox.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support