Prisfald på mange gode spil

Skrevet af: Morten Skou - 18. august 2015 - kl. 10:59
Del denne artikel:
3 11

Hvis du ikke allerede har bemærket det, så har vi i de seneste måneder kørt beta-test af vores service, som dagligt holder øje med prisfald på spil på en lang række danske butikker. Se dagens mange prisfald her.

Vi arbejder stadig på at gøre servicen mere permanent, og blandt andet gøre det muligt at søge i alle spilpriser i stedet for kun at fremvise daglige prisfald. Indtil da, kan du gøre nogle gode handler ved at holde øje med vores tråd i forummet hvor vi dagligt skriver prisfaldene ind.

I øjeblikket holder vi øje med prisfald fra: Coolshop.dk, Gamebits.dk, Wupti.com, CDON.com og Gucca.dk - vi håber på at få flere butikker med, efterhånden som vi får færdiggjort servicen. Vi holder øje med produkter til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS og Nintendo DS.

Se dagens prisfald her - blandt andet Gears of War Ultimate Edition til 299 kr. inkl. fragt.

Kunne du tænke dig at få en mail de dage hvor der er tilbud, så kan du med fordel anvende forummets "Overvågnings"-funktion. Det gør du ved at scrolle ned i bunden af indlægget og klikke på "Overvåg emne":


Gør du brug af tilbuddene, så støtter du samtidig Xboxlife med en procentdel af salget, hvis du handler hos butikkerne efter at have klikket på linksne hos os - det kræver blot at du ikke har en adblocker slået til, da salget ellers ikke vil blive registreret til os.

Det er altså i denne tråd i vores forum, at du dagligt kan se prisfald på spil m.v.

Vi tager selvfølgelig højde for, at butikkerne har ændret priserne efter at vi har lavet vores kørsel. Det er altid priserne hos butikkerne der er gældende - vores service overvåger dem blot een gang i døgnet.
Log ind og stem
11
Der er 11 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.