Pre-E3: Microsoft annoncerer masser af nye titler til Windows Vista og mange nye features

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 10. maj 2006 - kl. 12:14
Del denne artikel:
21 0

Windows Vista er hvad Bill Gates betegner for en revolution inden for gaming og har en masse nye spil at vise til det.

Windows Vista er hvad Bill Gates betegner for en revolution inden for gaming og har en masse nye spil at vise til det.

Microsoft er på vej med hvad de mener er den største revolution siden windows på pc fronten, det er nemligt Windows Vista som nu skal være alle gamers styresystem i samarbejde med Windows mobile og Xbox 360.

Gamecard systemet kommer til Pc og man vil kunne spille spil som shadowrun via sin pc mod en ven på Xbox 360, men microsoft stopper slet ikke der for alt det vi kender på Xbox live vil være at finde der samt helt nye ting som et mobile marketplace til telefoner og andre maskiner med Windows mobile edition.

Når det kommer til intergration slår Microsoft hårdt da Vista har indbygget media center som er sat 100% op til Xbox 360 og du kan modtage ting som fks en bil i Forza 2 som kan redigeres på ens pc og så spilles i Xbox 360 og derved vil Microsoft leve brugeren ind i sin gaming oplevelse på et helt andet plan end man har set før.

Windows Vista spil

"Age of Conan: Hyborian Adventures" (Funcom) er et online action-RPG, hvor en gennemtænkt historie, en god single-player del og en brutal multiplayer-afslutning skaber det ultimative "Age of Conan"-univers.

"Alan Wake" (Microsoft Game Studios) er en psykologisk actionthriller fra Remedy Entertainment Ltd. Spillet blev hædret som en af de bedste titler på E3 i 2005, og det introducerer en dybt fængende handling i et åbent univers, hvor man i optrevlingen af det fængslende plot oplever intense kampscener, der kombinerer brugen af lysets kraft med mere normale former for våben.

"Company of Heroes" (THQ) er et RTS-spil bygget på begivenhederne under Anden Verdenskrig. Spillet er skabt af Relic Entertainment, skaberne af sidste års "game of the year"-titler "Homeworld" og "Dawn of War". Spillet skaber med sin filmiske intensitet og dynamiske krigsskuepladser fra 2. verdenskrig en stærk og bevægende spiloplevelse.

"Crysis" (EA) er et originalt FPS-spil udviklet af Crytek, der også stod bag det prisvindende "Far Cry". I Crysis™ bekæmper man en invasion fra rummet i en række forskellige miljøer, mens verden samtidig præges af internationale rivaliseringer.

"Flight Simulator X" (Microsoft Game Studios) er det tiende i rækken af de meget populære og realistiske flysimulatorer fra Microsoft. Simulatoren rummer en detaljeret og smuk verden, der giver gameren en innovativ spiloplevelse med masser af nye flyvebaserede missioner baseret på fantastisk grafik.

"Halo® 2 for Windows Vista" (Microsoft Game Studios). Halo er spillet, der redefinerede shooter-genren og multiplayer-funktioner for spillere verden over. Det kan nu også erhverves til Windows Vista.

"Hellgate: London" (NAMCO BANDAI Games America) er et action-RPG, der kombinerer tredjepersons-rollespil med et actionfyldt first-person shooter-spil. Spillet er udviklet af Flagship Studios Inc., der også har stået bag der revolutionerende "Diabolo".

"Shadowrun" (Microsoft Game Studios). "Shadowrun™" bringer Microsofts "Live Anywhere"-idé til live ved at være det første spil, som kan bruges på både Xbox 360 og Windows Vista. "Shadowrun" er et shooterspil med en blanding af moderne våben og gammel magi. "Shadowrun" bliver tilgængelig samtidig med lanceringen af Windows Vista.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support