Plads til 'uendeligt antal" venner på Xbox One venneliste

Skrevet af: Morten Skou - 16. juni 2013 - kl. 16:07
Del denne artikel:
17 0

En af de ting som Microsoft ofte har fået kritik af på Xbox 360, var at vennelisten kun kunne have op til 100 venner. Dette roder de nu bod på med Xbox One.

Samtidig med at Microsoft annoncerede Xbox One tilbage til den 21. maj 2013, blev der meldt ud, at vennelisten på Xbox One fremover ville have plads til hele 1000 venner.

Selv om det ifølge Microsoft kun er en meget lille procentdel af brugerne af Xbox Live, som rent faktisk har fyldt deres venneliste op, så har de alligevel valgt at udvide antallet.

Nu har Larry Hryb, måske bedre kendt som Major Nelson, i et interview bekræftet at tallet ikke er 1000, men derimod langt flere - ja nærmest 'uendeligt'. Samtidig siger han at uendeligt selvfølgelig er en overdrivelse, men at grænsen for hvor mange venner man kan have på Xbox One, ligger så højt at der ikke burde blive problemer.

Med den nye og udvidede venneliste, så må man næsten gå ud fra, at Microsoft har fundet på en ny og bedre mulighed for at arrangere og vedligeholde sin venneliste. Dette må ganske enkelt være en nødvendighed, da en lang liste som i dag, næppe ville fungere med over 1000 venner på vennelisten.

Hvor mange venner har du på din venneliste i dag, og har du nogensinde oplevet problemet med at nå op på 100, så du skulle slette folk for at få plads til nye?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support