Pinball FX2 udkommer på Xbox One d. 31. juli

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 17. juli 2014 - kl. 16:27
Del denne artikel:
0 0

Den kendte pinball-simulator vender stærkt tilbage om to uger!

Zen Studios har nu annonceret, at den fremragende pinballsimulator Pinball FX2, som tidligere har været ude på både Xbox 360 og Windows 8, nu udkommer til Xbox One med et par små forbedringer. Grundspillet spillet vil kunne downloades gratis og indeholder en enkelt pinball-maskine i form af Sorcerers Lair. Alle de maskiner, som hidtil er udgivet til de andre konsoller, vil kunne købes og downloades fra spillets udgivelsesdato - deriblandt borde inspireret af Marvel-tegneserier, Plants vs Zombies og meget andet.

På den kedelige nyhedsfront har Zen Studios desværre samtidig annonceret, at det pt. ikke er muligt at importere de maskiner man har købt på Xbox 360, eller på lignende vis få en rabat, hvis man vil købe dem igen på Xbox One. Derfor vil man igen være nødt til at betale fuld pris for indhold, hvis man har købt det på Xbox 360, og også gerne vil have det i denne konsolgeneration.
Zen Studios har meddelt, at det er på grund af restriktioner fra Microsoft, at dette ikke er muligt, og at de arbejder på sagen og har sendt fan-feedback videre til Microsoft, i et forsøg på at få lavet en form for overførsels-ordning, så man gratis kan downloade de pakker, man allerede har købt i den tidligere konsolgeneration.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.