Phil Spencer lufter nyt spil fra Rare på Twitter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. november 2014 - kl. 17:37
Del denne artikel:
4 0

Xbox boss Phil Spencer, kunne i aftes på Twitter fortælle, at han havde været på besøg hos Rare i England, for at se på deres nyeste spil.

Rare har i lang tid været udset til at være Microsofts teknik-spydspids når det kom til Kinect teknologien - og vi ved jo alle, hvordan det gik med det. Så vi var nogen, der var lidt bekymret for legendariske Rares fremtid, da Microsoft valgte at skrotte Kinect sensoren, som obligatorisk hardware til Xbox One.

Det lader dog til, at Rare er på vej tilbage til rødderne, der hvor vi alle elsker dem. Xbox boss Phil Spencer kunne på Twitter i aftes halvvejs afsløre, hvad det er Rare går og roder med for tiden:

Got to play the new @RareLtd game today. Rare building a uniquely Rare game, as it should be. Great visit to the studio.


Det kommer i kølvandet på, at Microsoft for få dage siden har registreret varemærket Battletoads, som er en klassisk spilserie fra Rare, som stammer helt tilbage fra 1991 - så noget kunne tyde på, at Rare pusler med en ny udgave af denne serie?

Der er endnu ikke noget officielt endnu, men vi ser frem til at høre mere om Rares kommende projekter.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.