PES 2012 får 2 demoer

Skrevet af: Nicolai Hansen - 22. august 2011 - kl. 15:59
Del denne artikel:
5 0

Konami forkæler sine fans med hele 2 demoer af deres kommende fodboldspil Pro Evolution Soccer 2012.

Så er der happy hour hos Konami, hvilket betyder 2 demoer af Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012). Den første bliver tilgængelig på Xbox Live Marketplace allerede den 24. august, og vil blive baseret på en tidlig udgave af spillet. Formålet med denne demo er, at give spillere en chance for at prøve det nye Teammate Control system, samt give en fornemmelse af PES 2012s kunstige intelligens; Active AI.

Udover at kunne prøve træningspas, vil det være muligt at spille kampe af 10 minutters varighed med følgende hold: Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC og C.A. Panarol.

Konami understreger at den første PES 2012 demo naturligvis ikke bliver repræsentativ for det færdige spil. Det forventes at demo nummer 2, som er baseret på slutproduktet, bliver klar til download i midten af september. Den vil have samme indhold som den første demo men med andre hold, nemlig; Tottenham Hotspur, FC Bayern München, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America og Sport Club Internacional.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support