Ori and the Blind Forest udsat til 2015

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 21. november 2014 - kl. 23:17
Del denne artikel:
2 0

Det kommer ikke som en overraskelse, da der har været meget stille omkring det længe; Ori and the Blind Forest er udsat til 2015.

På Gamescom messen i sommers, var Ori and the Blind Forest et af de mest interessante og smukkeste spil på hele messen og det var en fornøjelse at få lov til at prøve det. Men der har været meget stille omkring spillet her på det sidste og det ligner ikke Microsoft, at gå stille med deres spil, lige op til en lancering.

Ori and the Blind Forest var planlagt til udgivelse mod slutningen af 2014 og der må vi sige, at vi er ved at være nu. I dag kom så meddelelsen om, at spillet er udsat til 2015 - der blev ikke givet nogen mere præcis info om hvornår i 2015 vi kan forvente at se spillet på vores Xbox One.

På Moon Studios' website står der:

While we’re extremely excited for all of you to get your hands on Ori and the Blind Forest as soon as possible, we made the decision together with our partners at Microsoft Studios that we’ll need just a little more time in order to add a final layer of polish to – what we hope – will be an unforgettable gaming experience.


Nu er det jo ikke fordi vi mangler spil at spille i disse måneder, men det er alligevel trist, at lige præcis det spil er blevet forsinket til engang i 2015.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.