Oplev Ghost Recon Wildlands: A World With No Heroes

Skrevet af: Morten Skou - 20. februar 2017 - kl. 18:10
Del denne artikel:
3 6

Ubisoft har i dag annonceret en interaktiv oplevelse, som måske kan hjælpe med at udfylde ventetiden til det næste Ghost Recon: Wildlands udkommer til marts og så kan du endda få ekstra bonus-ting i spillet ved at prøve A World With No Heroes.

Selv om det selvfølgelig er selve spiludgivelsen der er det vigtigste for spilproducenterne, så har Ubisoft efterhånden gang på gang vist os at de også prioriterer oplevelsen op til selve udgivelsen. I dette tilfælde har de lavet et slags interaktivt spil, som du kan spille via din webbrowser - både på din computer og på de fleste mobile platforme - og hvis du er god nok til at indsamle oplysninger, så kan du få fingrene i en in-game bonus pakke.

Det interaktive spil giver os mulighed for, at se hele kortet over Bolivia fra Ghost Recon: Wildlands, og i forbindelse med en række hændelser, så kan du trykke med din mus og opsamle oplysninger omkring hvad det er der sker i området inden at Ghost Recon-gutterne bliver indsat for at bekæmpe kartellet.

Går du og glæder dig til Ghost Recon: Wildlands udkommer, og var du ikke med i den lukkede beta, så får du muligheden for igen at prøve spillet i forbindelse med den åbne beta som løber fra den 23. til den 27. februar.

Indtil da, så kan du prøve den super fede interaktive oplevelse ved at følge linket herunder - eller se traileren i bunden af nyheden:
Prøv Ghost Recon No Heroes her.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support