Opdatering på vej til Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 10. december 2013 - kl. 23:43
Del denne artikel:
11 0

Microsoft har annonceret at der kommer en opdatering til Xbox One i morgen. Læs her hvad du skal gøre i forbindelse med opdateringen.

Opdateringen kommer til at foregå lidt anderledes end vi ellers har været vant til på Xbox 360, hvis man vel at mærke bruger Xbox Ones "instant on"-funktionalitet som blandt andet gør det muligt at tænde Xbox konsollen hurtigt og via at sige "Xbox On" til Kinect.

Hvis du har sat din Xbox One til at bruge "Instant on", så skal du være opmærksom på at konsollen automatisk henter opdateringen ned selv om den ikke er tændt. Herefter vil det være nødvendigt manuelt at tænde for konsollen, da opdateringen får Xbox One til at slukke helt - du kan altså ikke tænde den via Kinect før efter opdateringen er blevet færdiginstalleret.

Første gang du tænder konsollen, efter at opdateringen er hentet ned, så vil du se at opdateringen bliver installeret - derefter genstarter konsollen. Du kan se at opdateringen er ved at blive installeret, når du kan se et Xbox logo på en grøn baggrund - dette kan tage imellem 2-5 minutter. Når opdateringen er installeret, vil Xboxen vise dashboardet, og du er klar til at spille igen.

Opdateringen retter følgende fejl:
-Addresses SmartGlass issues for some users when coming in and out of connected standby
- Addresses multiplayer issues for some users when re-joining games
- Addresses issues with inconsistent notifications for some users
- Addresses dashboard performance for some users
- Offers improvements for Xbox One’s TV, system update, and content update services for scaling over time
- Updated wireless networking driver to improve connectivity issues for some users


Major Nelson lover samtidig, at de har planlagt flere opdateringer til næste år, som vil løse mange af de problemer som Xbox One-brugerene har indrapporteret siden lanceringen af konsollen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support