Opdatering af Xboxlifes Pristjek

Skrevet af: Morten Skou - 4. september 2016 - kl. 16:13
Del denne artikel:
1 12

Vi har i dag opdateret vores prisdatabase med en ny butik og desværre har vi også måtte fjerne en enkelt butik fra vores oversigt.

Det er alt rart at kunne finde de billigste priser på spil og konsoludstyr, og det er præcis det vi prøver at gøre nemt for vores brugere med Xboxlife's Pristjek.

Udover at du kan søge på de forskellige spiltitler som du måtte være interesseret i, for eksempel FIFA 17, Gears of War 4 eller Mafia 3, så sender vi også et dagligt nyhedsbrev ud med prisfald på spil i alle de butikker som er med. Dermed er der mulighed for at få fingrene i de forskellige spil, når de falder i pris.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på Spilpriser-siden - det er nemt at framelde sig igen, hvis du skulle blive træt af at modtage prisfaldene.

Vil du ikke modtage prisfaldene på en mail, så kan du selvfølgelig også se dem hver dag på www.xboxlife.dk/priser.

Vi har i dag desværre måtte fjerne Gamebits.dk, da de er under kunkursbegæring og feedet har derfor ikke været opdateret i et stykke tid - til gengæld har vi indgået aftale med Dustin Home DK, som altså fremover vil være listet i databasen.

Besøg Xboxlifes Spilpriser her - eller via "Spilpriser"-linket i topmenuen.

Hvis du benytter vores Spilpriser-service til at købe dine spil, så støtter du samtidig Xboxlife med en procentdel af salget, selvfølgelig uden at det koster dig ekstra.
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support