Opdatering af Dashboardet

Skrevet af: Jon Hansen (Agent Bamse) - 26. maj 2006 - kl. 21:27
Del denne artikel:
85 0

Det forlyder nu, at den længe ventede opdatering af Microsoft\'s Live bliver tilgængelig fra fredag d. 2/6

Det forlyder nu, at den længe ventede opdatering af Microsoft's Live bliver tilgængelig fra fredag d. 2/6

Nu er Microsoft endelig klar med deres opdatering af Live, og den er spækket med fede features. Men opdateringen indeholder ikke kun nye features, men også en makeover af nogle af menuerne, så det vil blive lettere at få adgang til nogle af mest besøgte.

Opdateringen vil indeholde en helt ny menu: New Media and Entertainment, med følgende underpunkter:
New Releases
All Media and Entertainment
Movie Trailers and Short Films
Television, Music, Sports and More
Gaming Community Videos
Game Tips and Support Videos
Optional iPod Support.

I Television, Music, Sports and More-menuen er der dog ikke tale om deciderede tv-programmer, som dem vi kender fra fjernsynet, men derimod snarere korte indslag. Microsoft siger dog, at med en konsol som Xbox360 er alt muligt, så på et tidspunkt bliver det sikkert muligt at se fuldtids tv-programmer.

I opdateringen er der også mange andre længe ventede features:

Download i baggrunden
Nu bliver det endelig muligt at bruge sin konsol til f.eks. at se billeder eller høre musik, selvom man samtidig er i gang med at downloade. Du kan også spille spil, og når du spiller over nettet holder dine downloads pause, så der ikke sker noget med din internetforbindelse.

Der vil også blive mulighed for at vælge en række downloads, så når du er færdig med at downloade en ting, går xbox’en automatisk videre til den næste ting.

Marketplace-videoer
Denne feature gør det muligt at spole i de videoer, du downloader fra Marketplace.

Music Player- og DVD-forbedringer
Med denne feature vil det blive muligt at ”Bookmark’e” dine dvd-film – dvs., at hvis du ikke gider se en film mere, kan xbox’en huske, hvor du stoppede, selvom du i mellemtiden har spillet et spil eller helt har slukket for strømmen til xbox’en.

Visningen af DVD-film skulle også være blevet forbedret.

Og med den forbedrede Music Player vil det nu være muligt at høre din musik i baggrunden lige meget, hvad du så end laver.

Opstart af konsollen
Nu vil det blive muligt at bestemme, hvor vidt din xbox skal starte det spil, du har siddende i, eller om du skal gå direkte til Dashboard’et, når du starter konsollen.

Vennestatus
Ligesom når du har været væk i et vist antal minutter på MSN, kommer der nu automatisk til at stå, at du er væk, så dine venner ikke bliver irriteret over dine manglende svar på deres spil-invitationer. Der vil også stå, hvor lang tid du har været væk.

Xbox Live Vision
Microsoft har i denne opdatering lavet nogle muligheder for det kommende Xbox 360 kamera, så der vil være nogle ting, du ikke kan bruge, før du får fat i kameraet – så som: Video Chat og muligheden for at tage et billede og bruge det som dit GamerTag.

Selvom du ikke skulle være ejer af en harddisk til xbox’en så frygt ej, fordi Microsoft har lovet, at opdateringen vil blive gemt i konsollens indbyggede hukommelse. Og selvom du ikke skulle have en internetforbindelse til rådighed, så er der heller ingen grund til at fortvivle, da Microsoft har lovet at opdateringen vil være at finde på alle fremtidige spil.

Endnu en god nyhed er, at opdateringen ikke skulle tage mere end et minut at downloade.

Her til sidst skal jeg gøre det klart, at der ikke har været en officiel bekendtgørelse fra Microsoft omkring den nye opdatering.

Screenshots fra opdateringen kan ses her sammen med andre screenshots af xbox'ens interface.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support