Op til 1000 venner på Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 22. maj 2013 - kl. 17:15
Del denne artikel:
19 0

Xbox 360 er siden starten blevet kritiseret for, at der kun er plads til 100 venner på vennelisten. Dette roder Microsoft nu bod på med Xbox One.

Selv om det, i følge statistikkerne, er ganske få af de mange Xbox Live konti der rent faktisk når helt op på at have 100 venner på deres venneliste, så har Microsoft alligevel valgt at tidoble antallet af venner som man kan have på den nye Xbox One, så det kommer helt op til 1000.

Men det er ikke den eneste nyhed omkring vennelisten. På Xbox One vil man også, på individuelt niveau, kunne lade dem man spiller med se ens rigtige navn eller om de bare skal se gamertagget. Ifølge Marc Whitten fra Microsoft, så kan det endda være at man vil kunne tilføje venner til vennelisten via Facebook.

Marc Whitten udtalte følgende til Polygon omkring vennelisten:
You'll be able to have many, many more friends [on Xbox One]--we won't have those types of limits, and you'll see us pulling friends from across other social experiences.


Man må håbe at Microsoft har fundet en smart måde at opdele vennelisten på Xbox One på, da en lang liste på 1000 venner nok vil virke lidt uoverskuelig for de fleste af os.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.