Officielt: Project CARS udsat til 2015

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. oktober 2014 - kl. 14:59
Del denne artikel:
10 0

Bandai Namco har nu officielt annonceret, at Project CARS er blevet udsat til marts 2015. Udsættelsen gælder Xbox One, PS4 og PC.

Tidligere på dagen kunne vi fortælle, at rygterne ville vide at Project CARS ville blive udsat til 2015. Nu er det så officielt fra Bandai Namco: Project CARS er blevet udsat til den 20. marts 2015.

Vores oprindelige historie:
I følge en post på et forum for de mange gamere som har støttet op om Project CARS (spillet er finansieret af gamere omkring spillet), vil det meget snart blive officielt annonceret, at spillet vil blive udsat til marts 2015. Posten skulle øjensynligt være skrevet af Andy Garton, som er Development Director på Project CARS.

Begrundelsen for udsættelsen skulle være, at udviklerne hos Slightly Mad Studios ikke er helt tilfredse med kvaliteten endnu og at spillet udkommer lige midt i udgivelserne af Halo: The Master Chief Collection, Far Cry 4 og Assassin's Creed: Unity, som vurderes vil skade salget af Project CARS.

Bandai Namco, som udgiver spillet, har ikke ville kommentere på rygterne. Vi skal derfor understrege, at intet er officielt endnu, men noget kunne tyde på, at det snart bliver officielt, at Project CARS er udsat på alle platforme til marts 2015.

Læs vores hands-on preview af Project CARS her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.