Officielt: Peter Moore forlader Microsoft *opdateret*

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 17. juli 2007 - kl. 21:12
Del denne artikel:
31 0

Der var ikke de store overraskelser under årets E3 i sidste uge, men det er der rodet bod på med ugens nyheder og rygter. Denne gang mener kilder, at Peter Moore er på vej til EA Sports.

Der var ikke de store overraskelser under årets E3 i sidste uge, men det er der rodet bod på med ugens nyheder og rygter. Denne gang mener kilder, at Peter Moore er på vej til EA Sports.

Peter Moore er siden Xbox 360 lanceringen set som platformens talsmand af mange fans, men det kan komme til en ende, da rygter sender ham til EA Sports.

Folk indenfor industrien mener at vide, at Peter Moore - vice præsident af den interaktive underholdningsafdeling - snart vil være fortid hos Microsoft.

På den anden side har Moore ikke været forbundet med Microsoft i mere end fire år, da han kom til firmaet efter SEGAs fald med Dreamcast. Han har før stået for sport afdelingen hos Reebok, så det er ikke helt udelukket, at han tager over hos EA Sports, da han også har en forkærlighed til denne genre.

Til trods for, at stillingen går en grad ned, så forventer Kotaku - der oftest bryder de seneste historier - en officiel erklæring senere på dagen eller engang i nat.

Ikke blot Kotaku mener dette skifte vil blive en realitet, andre folk indenfor industrien mener det samme er ved at ske. Indtil da er det blot et rygte, som man ikke bør ligge for meget i.

Kort før E3 ville Electronic Arts nye vice præsident ligeledes ikke afvise en fremtidig EA konsol. Så om de har noget på gære med Hr. Moore må tiden vise. Alt er dog rygter for nu.

Opdatering
Manden vi alle kender som Major Nelson kan nu bekræfte, at Peter Moore er taget tilbage til Bay Area med sin familie, hvor han vil blive præsident for EA Sports.

Robbie Bach, præsident af Entertainment and Devices Division hos Microsoft sagde følgende:

"Peter has contributed enormously to the games business since joining Microsoft in 2003 and we are sad to see him go,"

Angående den nye leder for Xbox afdelingen, Don, kunne han tilføje:

"While Peter will certainly be missed, we are delighted to have one of the industry’s most talented and passionate veterans on board to lead the business,"

"Don is well-known and respected throughout the industry for his deep knowledge, technical expertise and management savvy. Under Don’s leadership, the games team is looking forward to embarking on our biggest holiday ever, with a wide-ranging roster of some of the most highly anticipated titles."


Mattrick tilføjede:

"Over the past two decades, and the past few months in particular, I’ve worked closely with many of Microsoft’s top leaders and I’ve always been impressed by their talent, passion and commitment,"

Don Mattrick - tidligere præsident af Electronic Arts - overtager roret for Xbox og Games for Windows afdelingerne.

Ændringerne skulle angiveligt træde i kraft fra 1. September 2007.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support