Officielt: Motorcykler i Project Gotham Racing 4

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 6. juli 2007 - kl. 08:52
Del denne artikel:
12 0

Vi har dårlig nok spillet Forza Motorsport 2 helt igennem før hypen for Project Gotham Racing 4 tager til. I dag blev det bekræftet, at de tohjulede er at finde i Bizarre Creations\' mesterværk.

Vi har dårlig nok spillet Forza Motorsport 2 helt igennem før hypen for Project Gotham Racing 4 tager til. I dag blev det bekræftet, at de tohjulede er at finde i Bizarre Creations' mesterværk.

Som vi for nylig kunne berette, tydede det fuldt ud på at motorcykler ville blive en del af Project Gotham Racing 4, hvis man kiggede på den officielle forside af spillet.

I dag blev det så bekræftet i form af nye billeder hos amerikanske Gamespot. Billederne viser motorcykler køre side om side med de velkendte lækre øser og de kan se dem her på Share! servicen.

Billede #1

Billede #2

Billede #3

Billede #4

Bizarre Creations har stræbt efter at gøre motorcyklerne realistiske og anderledes end bilerne, og det kan føles mener den amerikanske redaktion.

Med motorcyklerne - blandt andet Honda og Ducati - kan du, når først du har styringen under kontrol, lave diverse tricks. Når du laver en såkaldt 'wheelie' kan du rykke højre ben over i venstre side af den tohjulede. Når du laver en 'stoppie' kan du få din rytter til at slå ud efter modstanderen med et tryk på 'A'.

Du vil også kunne tage dele dine billeder fra Photo Mode og optagede videoer af dine races over den nye service, PGR on Demand.

Det ser mere end lovende ud for Project Gotham Racing 4 og det forventes ude eksklusivt til Xbox 360 dette efterår.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support