Oblivion: Vile Lair den 13. Juli

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 12. juli 2006 - kl. 13:05
Del denne artikel:
20 0

Vampyrer er nok de mest frygtede væsner i hele Tamriel, og den nyeste Oblivion-udvidelse er et sandt paradis for enhver vampyr.

Vampyrer er nok de mest frygtede væsner i hele Tamriel, og den nyeste Oblivion udvidelse er et sandt paradis for enhver vampyr.

Oblivion er måske det mest omfattende spil, der er lavet, og det bliver ved med at blive større og større med forskellige udvidelser. Det nyeste skud på stammen hedder Vile Lair - og det ser ud til også at være den mest omfattende udvidelse til dato i Oblivion. Vile Lair stammer fra en af de mægtigste Vampyrer i Tamriel ved navn Greywyn Blenwyth.

Greywyn var blevet optaget i The Dark Brotherhood, og han havde som formål at konvertere alle broderskabets medlemmer til vampyrer som ham selv. Vampyrer er accepteret i broderskabet, men alligevel var det ikke alles drøm at blive forvandlet til en. Men selvom folk ikke ville, så gjorde han det alligevel, og da han havde nok folk på sin side, dannede han sin egen underafdeling i brodeskabet ved navn The Crimson Scars. Den afdeling var kun for vampyrer som støttede ham i hans mission.

Greywyns ultimative plan var at udslette de regerende i broderskabet. Der var dog en Dunmer ved navn Silarian, der ikke var glad for sine nye kræfter, så han informerede den Sorte Hånd om Greywyns snarlige forræderi mod broderskabet. Det førte til den anden udrensning i broderskabets historie; blodet flød den aften, mens alle medlemmer blev slået ihjel. På en eller anden måde slap Greywyn væk og gemte sig i en hule, han havde opdaget på en af sine tidligere rejser. Han kaldte hulen for Deepscorn Hollow, og helt alene ville han forsøge at igangsætte planen om at gøre vampyrerne til den dominerende race.

Der var dog ingen der ville have del i denne plan, så helt alene byggede Greywyn et skrin til Sithis. I mange dage bad han for at få sin plan igang igen, og der flød meget blod fra dødelige, så han kunne tilfredstille sin onde gud. Hans bønner blev hørt og Sithis lovede ham at Crimson Scars ville vende tilbage igen hvis han blev dødelig igen som straf af forædderiget imod sine brødre. Det var med et tungt hjerte at Greywyn fandt kuren der rensede ham for vampyrblodet, Greywyn bedte en sidste bøn til Sithis og tog afsted. Broderskabet fandt dog Greywyn og gjorde en ende på hans liv.

Vile Lair vil indholde følgende:

- En hule i flere planer hvor spilleren kan søge dækning
- Fonten af fornyelse, hvor spilleren kan kurere sin vampyr forbandelse
- Skrinet af Sithis er hvor spilleren heale eller kurere en sygdom
- En ond hjælper som spilleren kan hyre til at skaffe guld
- En 'ko indhegning' hvor en vampyr kan få sit daglige blod fix
- En indendørs have med giftige plater, også den berygtede Chokeberry
- Forskellige opgraderingsmuligheder såsom et studeringsrum og et opbervaringsrum

Vile Lair vil komme til at koste i omegnen af det samme som de andre udvidelser og kan findes på marketplace allerede i morgen. I mellemtiden kan de 3 første screens nydes lige her!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support