Nyt Star Wars spil annonceret, Batman: Arkham Asylum vender tilbage

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. december 2009 - kl. 09:55
Del denne artikel:
17 0

En række nye spil annonceret på årets Video Games Awards - efterfølgere til Batman, Force Unleased og True Crime på vej.

En række nye spil annonceret på årets Video Games Awards - efterfølgere til Batman, Force Unleased og True Crime på vej.

Lørdag aften blev der afholdt 2009 Video Game Awards på Spike.com, hvor kendisser stod i kø på den røde løber for at blive set. Det er også stedet, hvor flere og flere publishers vælger at annoncere deres spil - og i år var da heller ingen undtagelse.

LucasArts annoncerede, at Star Wars: The Force Unleased 2 vil blive udgivet i løbet af 2010. Der er endnu ingen informationer om spillet - end ikke hvilke platforme det vil udkomme på, men mon ikke vi kan forvente at se det på Xbox 360? Tjek www.unleashed2010.com

Activision annoncerede, de genopliver deres svar på Grand Theft Auto, nemlig True Crime. Nogen kan måske huske serien tilbage fra 2003, men den forsvandt hurtigt i 2005, hvor True Crime: New York City floppede fælt - og et tredje spil i serien blev droppet. Nu genopliver Activision så serien, som denne gang forgår i Hong Kong. Spillet hedder indtil videre blot True Crime og det udvikles af de, for mange, ukendte United Front Games fra Vancouver. Activision annoncerede ikke hvilke platform det nye True Crime ville udkomme på, men vi gætter på at se det på Xbox 360 og PlayStation 3 - måske PC.

Warner Bros. Games annoncerede ikke direkte en efterfølger til Batman: Arkham Asylum, men viste en trailer, som ikke kunne være andet end en efterfølger til sommerens største hit. Følg med på arkhamhasmoved.com.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support