Nyt Season Pass til Rainbow Six: Siege

Skrevet af: Michael Emcken - 1. december 2016 - kl. 22:39
Del denne artikel:
2 4

Ubisoft har announceret et nyt Season Pass til Rainbow Six: Siege. Vi ved allerede nu, hvilket nye specialstyrker vi får lov til at spille.

Det første år med Rainbow Six er snart gået, og alt indhold til det første season pass er udkommet.
Til februar bliver det første indhold til den nye sæson, så skudt afsted. Ubisoft har allerede nu løftet sløret for noget af det indhold som season passet vil byde på. Heriblandt hvilke fire nationers specialstyrker, vi som spillere får lov at spille som. Ubisoft har lavet en tidslinje alla det vi har set fra år et, hvor året er inddelt i 4 sæsoner. De starter med et arrangement som de kalder ”Six Invitational” som ligger fra 3-5. februar. Her vil de have interviews med udvikleren og løfte sløret, for noget af det season pass år 2 kommer til at byde på.I alt vil season passet inkludere:
- 8 Operators fordelt på 4 nationer (Spanien, Hong Kong, Polen og Sydkorea)
- 4 Nye maps fordelt med 1 nyt map pr. ingame sæson
- 8 Eksklusive hjelme
- 8 unikke uniformer
- Et R6 Carbon Charm
- 600 R6 credits

Derudover vil man igen få adgang til de samme perks, som det første season pass også gav.
Her vil man bland andet få:
- 7 dages tidligere adgang til nye operators, samt at disse er gratis
- 10% rabat på alt i ingame storen
- 5% Renown boost (ingame credits)
- 2 extra daglige challenges (fra 3 til 5)

Season passet kan købes allerede nu for 230kr i Xbox Storen.

Er man tidligere season pass ejere fra år et, så får man yderligere 600 R6 credits når man køber det nye season pass til år to. Ligeledes, hvis man køber season pass til år to inden 7. februar 2017, vil man få et gratis Obsidian Weapon Skin, som kan bruges på alle våben i spillet.

Har man endnu ikke fået låst alle de tidligere operators op, så kan disse stadig låses op via renown som man optjener ingame. Ellers kan de også købes som en samlet pakke, kaldet Legacy Operator Bundle, for R6 credits, som man kan købe sig til. Denne pakke koster 2400 R6 Credits, hvilket svarer til 155kr. Det er ikke muligt at købe det direkte i Xbox Storen, men kun igennem ingame storen for R6 Credits.

Har man ikke haft fornøjelsen af Rainbow Six: Siege endnu, så har Ubisoft lavet en komplet udgave med alt indhold fra første år, samt det nye season pass. Rainbow Six: Siege Complete Edition kan købes fra den 6. december.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support