Nyt Pirates of the Caribbean spil på vej

Skrevet af: Mikkel Graugaard - 27. maj 2009 - kl. 20:20
Del denne artikel:
11 0

Før dette års E3 messe løfter Disney Interactive og Propaganda Games sløret for det kommende Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned.

Før dette års E3 messe løfter Disney Interactive og Propaganda Games sløret, for det kommende Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned.

Det kommende Pirates of the Caribbean spil, er ikke bare et spil baseret på filmene, det er bogstavligttalt, næsten, en helt ny verden.

For godtnok foregår spillet i samme univers som filmene, men det foregår før den første film.

Spillet er udformet som et action RPG spil, hvor man spiller en pirat med en masse lumske og farlige fjender, nej det er ikke Jack Sparrow. Han skal så udforske verden, som vil være ganske stor med mulighed for kampe til vands og til lands.
Men da spillet foregår i samme univers som filmene, vil mulighederne selvfølgelig være til stede for at støde ind i de kendte figurer, men hverken producenten eller udviklerne vil røbe for meget, da spillet stadig er i udviklingsfasen.

Der bliver dog løftet lidt på sløret med hensyn til figuren man spiller og at det bliver muligt at udvikle ham gennem spillet, hvad også gælder hans skib, så hvad der i starten ser sølle og trist ud kan blive stort, prangende og ligne en million gulddukater.

Spillet har endnu ingen udgivelsesdato.



Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support