Nyt om Guitar Hero 5

Skrevet af: Morten Skou - 16. maj 2009 - kl. 16:12
Del denne artikel:
26 0

Som bekendt udkommer der op til flere nye udgaver af Guitar Hero i løbet af i år. Nu er der nye detaljer om Guitar Hero 5.

Som bekendt udkommer der op til flere nye udgaver af Guitar Hero i løbet af i år. Nu er der nye detaljer om Guitar Hero 5.

Ifølge spilmagasinet Kotaku, så byder Guitar Hero 5 på et par nye features, som mange Guitar Hero-fans med garanti vil tage godt imod.

Først og fremmest vil man i Guitar Hero 5 kunne spille op til fire personer på samme instrument samtidigt, dette skulle gælde for alle mulige instrumenter, så hvis du har fire trommesæt, så kan man spille fire på trommer samtidig. Dermed er de kedelige diskussioner om hvem der skal spille på den ofte lidt kedelige bas eller synge, forhåbentlig fortid.

En af de andre nye features er en såkaldt "Rockfest mode", hvor fire spillere kan spille imod hinanden, enten online eller på samme konsol - det nye her er, at sværhedsgraden vil tilpasses automatisk alt efter hvor godt du spiller: den bliver justered nedaf for hver tredje node man misser, og bliver forhøjet for hver 20 node man rammer i træk. Spilleren med flest points til sidst vinder.

Derudover skulle der være mulighed for "drop-in" og "drop-out" i alle spillemodes, og alt musik som du tidligere har købt i andre Guitar Hero spil, vil også kunne spilles i Guitar Hero 5.

En af de absolut vigtigste ting ved et spil som Guitar Hero, må nødvendigvis være soundtracket. I Guitar Hero 5 byder Activision på musik med blandt andet Tom Petty, The Rolling Stones, Bob Dyland og Johnny Cash.

Vi har endnu ikke set nogen officiel udmelding fra Activision om ovenstående, men ganske sikkert skulle det være, at Guitar Hero 5 udkommer i 2009.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support