Nyt indhold til Trials Rising - Sixty Six ude nu

Skrevet af: Morten Skou - 16. april 2019 - kl. 11:54
Del denne artikel:
1 4

RedLynx og Ubisoft er klar med den første omgang ekstraindhold til Trials Rising.

Selv om det kun er lige under to måneder siden at Trials Rising udkom og endnu kortere tid siden at den første sæson startede, så er der nu godt nyt i form af den første udvidelsespakke til spillet. Trials Rising Sixty Six, som pakken hedder, giver spillerne mulighed for, at begive sig ud på vel nok den mest legendariske vej igennem USA, Route 66.

Det betyder blandt andet, at spillere skal ræse igennem kendte lokationer som Grand Canyon og Windy City. Derudover så indeholder pakken hele 24 nye baner, to stadium finaler og to skill games. Der er også en masse andre ting med, herunder et amerikansk fodbold outfit, inklusive hjelmen, trøjen og ikke mindst de stramtsiddende bukser.

Det nye indhold udkommer til Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og Windows PC. Pakken kan købes separat for 59 kroner – eller den vil kunne hentes uden yderligere omkostninger, hvis du i forvejen har købt ”Expansion Pass” som koster 151 kroner.

Udover det nye indhold, så er der nu også kommet mulighed for at lave privat multiplayer, denne del er ude som en normal opdatering til spillet, som alle kan hente gratis.

Se videoen fra det nye indhold herunder.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support