Nyt indhold til BioShocks 2 lå i forvejen på spildisken

Skrevet af: Andreas Gajda Kristensen - 13. marts 2010 - kl. 13:21
Del denne artikel:
47 0

Noget tyder på, at det nye indhold til BioShock 2 ved navn Sinclair Solution Test Pack, der blev frigivet i går allerede lå på BioShock 2 spildisken.

Noget tyder på, at det nye indhold til BioShock 2 ved navn Sinclair Solution Test Pack, der blev frigivet i går allerede lå på BioShock 2 spildisken.

Brugere på 2K's forum har efter udgivelsen af indholdet oprettet et indlæg, hvor de fortæller, at de er utilfredse med måden, hvorpå 2K har valgt at distribuere det nye indhold.

De klager over, at det nye indhold downloadet fra Xbox LIVE Marketplace kun fylder 108 kB, hvilket må antages at være en ubetydelig lille størrelse. En opdatering på 108 kB ville aldrig kunne tilføje så meget indhold til et spil, som pågældende pakke har gjort.

Brugerne føler sig snydt i og med, at de ikke betragter den nye pakke, som en egentlig opdatering, da den altid har ligget på spildisken. De mener, at opdateringen på 108 kB kun fungerer som ”nølge” til at åbne op for indholdet.

Til 2K's forsvar kan man dog sige, at denne form for distribution er god, fordi den enkelte spiller sparer plads på sin Xbox 360 harddisk, hvis vedkommende vælger ikke at installere BioShock 2 derpå. Samtidig får mange Xbox 360 Arcade-ejerene også muligheden for nyde det nye indhold.

Endvidere sparer brugeren i sidste ende også tid i og med, at det tager kortere tid at få adgang til det nye indhold, da 108 kb på en gennemsnitlig forbindelse kan hentes på kun få sekunder.

Hvad er Xboxlife.dk brugernes holdning? Er det i orden, at 2K vælger at lægge nyt indhold på spildisken allerede inden, at spillet bliver frigivet eller er det decideret at røvrende brugerne?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support