Nyt indhold på vej til Black Ops: Rezurrection

Skrevet af: Morten Skou - 5. august 2011 - kl. 17:46
Del denne artikel:
10 0

Så er der igen nyt indhold på vej til Call of Duty Black Ops, denne gang udelukkende en Zombie-tilføjelse.

Rezurrection er navnet på den nye Call of Duty: Black Ops pakke som indeholder fem maps. Fire af dem er opdaterede versioner af Zombie-banerne fra World at War - nemlig Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa og Der Riese.

Det var netop disse baner fra det Call of Duty: World at War, hvor man for første gang kunne opleve en zombie-spiltype i et Call of Duty-spil. Opdateringen af banerne inkluderer blandt andet nye våben og en række nye overraskelser.

Den sidste bane er en helt ny en som har fået navnet "Moon", og ganske rigtigt så foregår det selvfølgelig på månen. For at krydre det hele så indeholder Rezurrection-pakken et specielt "Moon"-tema til Xbox 360 dashboardet og det officielle Zombies soundtrack.

Helt nye er banerne dog ikke, da man allerede har kunne spille dem hvis man købte Hardened og Prestige udgaverne af Call of Duty Black Ops.

Selv om man ikke fik soundtracket og det nye tema med i de to udvidede udgaver, så vil Treyarch alligevel belønne de trofaste fans, så hvis du ejer Hardened eller Prestige udgaverne så vil du kunne hente den nye pakke ganske gratis.

Alle andre må betale 1200 Microsoft points.

Rezurrection vil være tilgængelig på Xbox Live markedspladsen fra den 23. august.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support