Nyt Doom til foråret 2016

Skrevet af: Morten Skou - 15. juni 2015 - kl. 06:37
Del denne artikel:
5 3

For en lille måned siden teasede Bethesda os med hvad der må være en af de korteste trailers i historien. Her til aften var de dog klar med flere informationer og en ny trailer fra deres kommende Doom.

Selv om Bethesda var lidt nærrige med oplysningerne i den første trailer, så benyttede de chancen under deres netop overståede E3 pressekonference, til både at fremvise singleplayer- og multiplayerdelene af det nye Doom, som benytter id Softwares egen spilmotor IDtech 6.

Som du kan se i traileren herunder, så blev der ikke sparet på blodet og som altid er spillet godt fyldt op med store våben og de klassiske Doom-fjender, og fik vi sagt at der også var masser af blod?

Multiplayerdelen viste et spil der ser ud til at leve op til det klassiske Doom som vi kender i højt tempo, men selvfølgelig opdateret til hvad man kan forvente sig af et spil i 2016. Som noget nyt vil spillet også have en level editor - både i 2D og 3D, hvor man kan lave sine egne baner som efterfølgende kan deles med sine venner og andre via Doom Snapmap.

Doom udkommer til foråret 2016 til Xbox One, PlayStation 4 og PC, hvor spillet vil køre i 1080p/60FPS.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.