Nyheder om Xbox One X fra Gamescom

Skrevet af: Morten Skou - 20. august 2017 - kl. 21:58
Del denne artikel:
1 7

I forbindelse med Microsofts Gamescom event, så blev der afsløret en række nye ting i forbindelse med Xbox One X. Læs mere her.

Når man den 7. november kommer hjem med sin nyindkøbte Xbox One X, så har Microsoft tænkt over at gøre det så nemt som muligt at komme fra den ene konsol til den anden.

Dette betyder blandt andet, at man får mulighed for nemt og hurtigt at overføre alle sine indstillinger fra Xbox One til Xbox One X. En anden ting er alle de spil man måtte have liggende på sin nuværende Xbox One - dem kan man overføre direkte over sit interne netværk til den nye Xbox One X, hvilket gerne skulle gøre hele processen langt hurtigere end hvis man skal hente alle spillene ned over internettet igen.

Har du i forvejen dine spil på en ekstern USB-harddisk, så er det faktisk endnu nemmere, man sætter den nemlig bare i Xbox One X, og så er spillene straks tilgængelige på samme måde som vi kender det fra Xbox One.

En af de vigtigste ting når Xbox One X udkommer, er selvfølgelig hvilke spil vi kan spille på den nye konsol i forbedrede versioner - det vil sige 4K og HDR. Microsoft nævnte i dag at de i øjeblikket samarbejder forskellige udviklere, om at have over 100 spil der bliver "Enhanced for Xbox One X". En liste over disse spil kan ses hos Major Nelson.

En anden og mindre nyhed som de løftede sløret for, er at der er en "light"-udgave på vej af Xbox dashboardet, så alt bliver lysere - i dag kører alle med en "dark" udgave. Man vil kunne skifte imellem den lyse eller den mørke version selv.

Til sidst i showet afslørede de at Xbox One X kan forudbestilles i en Xbox One X: Project Scorpio udgave som kun kan købes i en begrænset periode. Forudbestillingerne skulle åbne i dag, men i skrivende stund er der ikke nogle butikker der har åbnet op for det endnu.

Læs også: Xbox One X: Project Scorpio udgave afsløret - og forudbestillinger.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support